Supersnelle
AMP Landingspagina's!

Google is gek op waanzinnig snelle, voor mobiel geoptimaliseerde AMP pagina's

Razendsnelle AMP pagina laten maken?

AMP? Wat is een AMP pagina?
AMP pagina's staat voor Accelerated Mobile Pages en richten zich volledig op snelheid en het gebruiksgemak van je bezoekers op mobiele apparaten. Je kan door een AMP pagina te gebruiken, de gebruikerservaring van je mobiele bezoekers op jouw website sterk verbeteren. Vaak heeft dit ook nog eens als mooi gevolg dat je met een lagere bouncerate te maken krijgt en dat je bezoekers langer op je website zullen blijven.

Voordelen van een AMP pagina:

Betere Google resultaten 
AMP helpt websites bij het verbeteren van hun mobiele ranking bij de Google zoekmachine. AMP is een initiatief van Google om de mobiele bruikbaarheid van haar zoekresultaten te verbeteren. Om dit te stimuleren beloont Google de websites die hier gebruik van maken met een hogere positie in de zoekresultaten.

Lekker opvallend 
Als je gebruik maakt van een AMP website krijg je een extra icoon naast de paginatitel in de zoekmachine resultaten. Dit zorgt er mede voor dat je beter opvalt tussen alle andere zoekresultaten die dit icoontje niet hebben.
De kans is zodoende groter dat iemand jouw link ziet en hierop klikt.

Razendsnel 
Een zeer belangrijke factor van mobiele bruikbaarheid is natuurlijk de laadsnelheid van je pagina. Met een AMP pagina zorg je ervoor dat alleen de essentiële elementen van je pagina te zien zijn. Waardoor jouw pagina veel sneller laadt dan wanneer je geen AMP zou hebben geïmplementeerd.


Laat eazyonline jouw supersnelle AMP website ontwerpen en maak gebruik van alle voordelen die een AMP pagina je bied!

Leun lekker achterover en ontspan terwijl wij al het zware (online) werk van je overnemen!


Dat is eazyonline!

Start vandaag nog!

Start direct!

Onze heldere website kosten en tarieven

Selecteer het website abonnement dat past bij jou!

Onze pakketten omvatten de volledige realisatie van websites, webhosting, consulting en technische ondersteuning. Alle websites die wij maken worden standaard compleet geoptimaliseerd voor een perfecte weergave op smartphones en tablets en kan na realisatie voor onbepaalde tijd worden bijgewerkt en uitgebreid. Zelfs na implementatie van de website staan we altijd voor je klaar en bieden je betrouwbare ondersteuning. Profiteer van onze jarenlange ervaring!

Kies simpelweg uw website pakket en ga vandaag nog van start!

Hulp nodig bij het bepalen welk pakket het meest geschikt is voor jouw onderneming?

Neem contact op middels telefoon, whatsapp of email!

Snel & Veilig

Doormiddel van Accelerated Mobile Pages.

AMP staat voor Accelerated Mobile Pages. De naam zegt het al, deze techniek zorgt ervoor dat pagina’s op mobiele apparaten tot wel 4 keer sneller geladen worden. 

Bij een AMP pagina moet je denken aan een ‘uitgeklede’ versie van je normale webpagina. Omdat een AMP pagina een ‘uitgeklede’ versie van je standaard pagina is, hoeft deze geen zware animaties en complexe elementen te laden. Hierdoor krijgt het gebruiksgemak op de mobiele apparaten een enorme boost. 

Google heeft zelf al aangegeven dat zij mobile-first indexing gaan hanteren. Met andere woorden betekend dit dat de mobiele versie van jouw website zwaarder telt bij het bepalen van jouw ranking bij Google. De verwachting is dan ook dat er alleen maar meer websites en bedrijven gebruik gaan maken van AMP pagina's.

Lees hier meer over AMP.