#stopthespread met bewustzijn over het coronavirus

In deze onzekere tijden zoeken we allemaal naar manieren om elkaar te helpen en ondersteunen. Om deze reden stellen wij (eazyonline in samenwerking met Soleo Media) onze middelen beschikbaar om tegen minimale kosten te helpen om informatieve mededelingen van uw organisatie te delen over de gezondheid en veiligheid.

project management img

Hoe u een eigen one-page website kunt laten maken voor gezondheidsbewustzijn

Of u nu een stapsgewijze handleiding wilt over hoe uw klanten handen boven de gootsteen moet wassen of informatie over hoe u het beste iemand kunt begroeten zonder zijn of haar hand te schudden, wij kunnen het voor u creƫren in uw eigen huisstijl en visie.


Met een one-page website specifiek toegewijd aan deze informatiestroom kunt u op een snelle en makkelijke manier informatie en instructies delen met uw doelgroep. Nuttig voor ons allemaal in deze moeilijke tijden. 

powered by

Samenwerken in barre tijden

We helpen graag met het online zetten van uw informatiestroom over het coronavirus en de aanpassingen en veranderingen die dit met zich meebrengen voor de onderneming.


Wilt u ook kijken wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?
Vul dan het formulier in of bel met 06 422 585 22 (Sales) of 06 488 488 08 (Design)


WAT KUNT U VERWACHTEN


  • Een platform waar u duidelijk kunt weergeven wat de impact van het coronavirus voor uw bedrijfsvoering en voor uw klanten betekend.

  • Een geautomatiseerde chatbot functie om uw klanten 24/7 direct te woord te staan voor vragen en antwoorden.

  • Een platform waar u het laatste nieuws en berichten kunt plaatsen om uw klanten op de hoogte te houden.

  • Snel, veilig en op elk apparaat een perfecte weergave.

De keuze is aan u

Laat een one-page coronavirus informatie pagina maken specifiek gericht op uw klantenbestand en doelgroep zodat u zichzelf, uw naasten en uw klanten veilig kunt houden. Samen kunnen we de verspreiding stoppen #stopthespread.