eazyonline Website Onderhoud

Geen zorgen om je website! Gebruik je tijd effectiever en geniet van 100% website onderhoud
met een website van eazyonline.

Website onderhoud en meer als eazyonline klant.

Iedereen die al een website heeft of heeft gehad, weet hoe complex en intensief de zorg van een website kan zijn. Het gaat niet alleen om het up-to-date houden van je inhoud en software, ook bijvoorbeeld seizoensgebonden aanpassingen gaan over het onderhouden van een website als ook het constant monitoren van eventuele technische problemen, spam en hackers. Dit zijn allemaal erg tijdrovende werkzaamheden die je als ondernemer natuurlijk niet kunt gebruiken. Je kunt je tijd immers wel beter besteden.

Afhankelijk van de grootte van de website en de noodzaak om deze regelmatig bij te werken, kun je hier in sommige gevallen zelfs spreken over een fulltime baan. Zelden hebben kleine en middelgrote bedrijven de financiële middelen om dit soort onderhoud uit te zetten. En om dit nou tussendoor te laten doen door je kantoor medewerkers leidt erg vaak tot fouten van onwetendheid en een gebrek een aan toewijding. De oplossing is een full-service partner zoals eazyonline. Bij ons kun je niet alleen je website laten maken, maar tegelijkertijd ook al je zorgen over het website onderhoud neerleggen. Website ontwikkeling betekent bij ons ook onderhoud en ondersteuning van A tot Z.

webite nummer 1 tool afb

Jouw portal voor potentiële- en bestaande klanten.

Het is geen toeval dat een website het nummer één aanspreekpunt is als het gaat om het verzamelen van informatie. Niemand kijkt meer in de krant, wanneer een bedrijf wordt geopend, waar het zich bevindt of hoe de prijzen zijn. In het bijzonder wordt het initiëren van contact, of het nu gaat om het reserveren van een tafel of het aanvragen van een offerte, meestal geregeld door een contactformulier op de website. Maar wat als dit helemaal niet werkt? Het hebben van een technisch vlekkeloze website onderhoud oplossing kost je in ieder geval een stuk minder zenuwen en uiteindelijk vooral minder verloren klanten.

Actualiteit als teken van een goede website.

Zodra je website online is, moet deze regelmatig worden bijgewerkt vanuit een technisch en inhoudelijk perspectief. Voeg bijvoorbeeld reeds voltooide projecten toe, breid uw afbeeldingen galerijen uit met geweldige nieuwe productfoto's of deel uw huidige en beschikbare data met uw website bezoekers. Voor een goede website zijn gestage groei en verandering van groot belang. Het sleutelwoord is actualiteit. Het continu bijwerken van informatie heeft ook een positief effect op plaatsing in zoekmachines zoals Google en laat een actieve en succesvolle indruk achter op bezoekers van uw website. Zoals je ziet, speelt een goed onderhouden website op verschillende niveaus een belangrijke rol.


Het onderhoud van de website omvat ook het inhoudelijke onderhoud en dus het bijwerken van de inhoud van je website. Dus als je jouw website teksten wilt uitwisselen, nemen wij dit ook graag van je over. Ook het maken van nieuwe teksten die je tegen een vergoeding bij ons kunt boeken. Misschien help je enkele voorbeelden van onze website om inspiratie op te doen voor uw nieuwe website .


Een aantal voorbeelden wat doorgegeven kan worden in de eazyonline klanten portal:


  • Updaten van afspraken
  • Subpagina's toevoegen
  • Invoegen van teksten, PDF-documenten, afbeeldingen
  • Onderzoek en voorbereiding van tekst-, beeld-, video- en audiobestanden
  • Uitbreiding van de functies van de startpagina
  • Back-up van website gegevens en back-ups van databases
  • Instellen van domein omleidingen
  • Integratie van SSL-certificaten

Natuurlijk komt dit ook allemaal aan bod in de loop van een website ontwerp, maar ook na oplevering van een website kun je al je wensen blijven doorgeven via de portal. We zijn graag bereid om al je wijzigingen en aanpassingen persoonlijk aan te pakken en door te voeren.

Regelmatig technisch onderhoud van je website.

Het CMS (content management systeem) op je website moet uiteraard ook up-to-date gehouden worden. Om beveiligingslekken en gegevensverlies te voorkomen, worden er regelmatig updates voor elk CMS uitgebracht. Vaak is het ook na een update maar de vraag of alle gebruikt extenties of plugins nog wel goed kunnen functioneren. De bijbehorende kosten voor website onderhoud voor een update van het CMS zijn afhankelijk van de grootte van de website en de eventueel gebruikte extensies en plugins. Websites die zijn gemaakt door webdesign bureaus bieden daarom ook vaak onderhoudscontracten aan die gemakkelijk enkele duizenden euro's kunnen gaan kosten.

Maar geen zorgen, met een website van eazyonline is het onderhoud van het CMS geheel bij de prijs inbegrepen.

technisch onderhoud website afb

Kosten om te updaten.

De kosten voor website onderhoud zijn al opgenomen in onze website pakketten. Er zijn twee belangrijke factoren om in gedachte te houden - Inhoudelijk en technisch. Inhoudelijk wil zeggen inhoud-gerelateerde aanpassingen zoals bijvoorbeeld aanpassingen van teksten en afbeeldingen. Deze aanpassingen worden doorgaans zeer snel gerealiseerd binnen een aantal dagen, soms zelfs binnen een aantal uren. Als er echter technische programmeer aanpassingen nodig zijn, is de implementatie periode gebaseerd op de hoeveelheid wijzigingen die er op dat moment door onze klanten zijn aangevraagd. Normaliter worden de meeste wijzigingen ook binnen een paar dagen gerealiseerd.


Eazyonline is de beste contactpersoon met  jarenlange ervaring op het gebied van het maken van websites en het bijhouden en onderhouden van jouw website. We creëren nieuwe websites met individueel ontwerp dat voor mobiele apparaten geoptimaliseerd is volgens de wensen van onze klanten en bieden dit aan inclusief het vereiste website onderhoud. Laat de website ondersteuning en de reguliere zorg en onderhoud dan ook graag aan eazyonline over en concentreer jij je volledig op je bedrijf.


We adviseren je graag over alle zaken met betrekking tot website service en onderhoud, zodat je website 365 dagen per jaar actief en altijd up-to-date is. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Klik hier onder op start direct, bel ons op 026 - 2022 645 of stuur een email naar info@eazyonline.nl.

Website Pakketten

Onze pakketten omvatten de volledige realisatie van websites, consulting en technische ondersteuning. Alle websites die wij maken zijn geoptimaliseerd voor een perfecte weergave op smartphones en tablets en kan na realisatie voor onbepaalde tijd worden bijgewerkt en uitgebreid. Zelfs na implementatie van de website staan wij altijd voor je klaar en bieden je betrouwbare ondersteuning. Profiteer van onze jarenlange ervaring!

Go Basic


Standaard ontwerp 


tot 4 subpagina's 


3 e-mailadressen 


Basisondersteuning 


1 GB opslagruimte 


2 professionele foto's met licentie 


Volledig Mobiel Geoptimaliseerd


vanaf 29,99 p/m*

+ eenmalig 199

Go Max


Exclusief ontwerp


tot 12 subpagina's


onbeperkte e-mailadressen


Premium ondersteuning


onbeperkte opslagruimte


8 professionele foto's met licentie


Volledig Mobiel Geoptimaliseerd


vanaf 69,99 p/m*

+ eenmalig 199

Mochten onze huidige pakketten niet voldoende zijn voor uw project neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk oplossingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Bel ons op 026 - 2022 645 of stuur een email naar info@eazyonline.nl.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ons aanbod is exclusief voor bedrijven.