INNOVATIEF & DUIDELIJK MET EEN ONE PAGE WEBSITE

INNOVATIEF & DUIDELIJK MET EEN ONE PAGE WEBSITE 

Ideaal voor onder andere..
 Bedrijven waarvan het aanbod en de producten en services duidelijk zijn afgebakend

 Persoonlijke profielen of portfolio websites, bijvoorbeeld van coaches, fotograven, bloggers of freelancers

 Evenementen websites, zoals bijvoorbeeld voor een bruiloft, project presentaties, campagnes of een open dag 

 En uiteraard meer, de mogelijkheden zijn eindeloos..

Ideaal voor onder andere.. 

Bedrijven waarvan het aanbod en de producten en services duidelijk zijn afgebakend

 Persoonlijke profielen of portfolio websites, bijvoorbeeld van coaches, fotograven, bloggers of freelancers

 Evenementen websites, zoals bijvoorbeeld voor een bruiloft, project presentaties, campagnes of een open dag

 En uiteraard meer, de mogelijkheden zijn eindeloos..

Formuleer al je informatie duidelijk,
intuïtief en optimaal met een
one-page website design.

Met eazyonline kun je zorgeloos je bedrijf online presenteren, wij zorgen voor alles!

Zoals de naam het al zegt bestaat een one-page website uit één enkele pagina. Binnen deze pagina scroll je via het hoofdmenu naar verschillende punten op je pagina. One page Websites zien er fantastisch uit en kunnen binnen zeer korte tijd gerealiseerd worden waardoor je dus snel over een professionele website kan beschikken. 


In de goede context en met de juiste inhoud en strategie levert een one-page website veel voordelen op. Focus op de kern van wat je wilt overbrengen en het zal je one pager over het algemeen een eenvoudige en overzichtelijke uitstraling geven, wat er dan ook voor zorgt dat het voor je bezoekers zeer gemakkelijk en intuïtief is. Door je inhoud consequent en op een vertellende manier te brengen, kan een overtuigend verhaal aan je bezoekers worden verteld. Met logische, opeenvolgende content kan je je aanbod en producten op een begrijpelijke en duidelijke manier presenteren. 


Het one-page website design is met name geschikt voor eenvoudige project-, product- of evenementen websites, omdat alle relevante informatie goed en direct zichtbaar is. De voordelen en verkoop argumenten kan je in een duidelijke structuur zetten waardoor je potentiële klant direct naar de conversie wordt geleid. One-page websites brengen echter ook nadelen met zich mee. In one-page design wordt de inhoud van je pagina bewust geminimaliseerd tot de kern van je verhaal. Hierdoor is het lastiger om een uitgebreide content en zoekwoord strategie te bewerkstelligen aangezien je maar één pagina tot je beschikking hebt. Op deze manier betekent het dat optimalisatie in one-page design meestal beperkt blijft tot één focus zoekwoord of term en direct gerelateerde secundaire zoekwoorden.

Wat maakt ons website systeem zo anders en beter als al die andere webdesign aanbieders?  
Ons systeem bestaat namelijk uit een aantal unieke hoofdcomponenten die het anders, makkelijker en beter maken dan elke andere website service. Wij helpen je jouw website optimaal in te zetten zonder dat je er zelf druk mee hoeft te zijn.
 

Totale Ontzorging

Wij nemen het totale technische beheer van je website over zodat jij geen hele studies hoeft te volgen of dingen hoeft te leren om het te kunnen managen. Continu rekening moeten houden met Updates, backups of beveiliging zijn voor jou verleden tijd. Wij zorgen er voor dat jij je kunt bezig houden met je vak en niet alle tijdslurpende randzaken er omheen.

Maatwerk Webdesign

Geen goedkope website thema's hier. Jouw bedrijfswebsite wordt vanaf de grond met liefde door onze designers gecodeerd in HTML CSS & Javascript. Wij passen je bedrijf niet aan, aan een waardeloos standaard WordPress thema. Wij maken een professionele website voor je die compleet aangepast is aan jouw bedrijf. Jouw bedrijf, jouw website!

Serieuze Ondersteuning

We zijn er om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Via je eigen persoonlijke website portal kun je 24/7 kleine aanpassingen of wijzigingen aangeven en een aantal keer per jaar wat grotere aanpassingen. We willen namelijk net als jij dat je website zijn volledige potentieel bereikt. Jouw succes is ons succes!

Let's Go! 

Jouw website

Snel voor elkaar!

Wij creëren unieke maatwerk websites.. 
Wij bouwen websites die werken.

Vul het formulier in of klik op "Ik wil graag starten!" in de chat. Om ons van basis informatie te voorzien zodat we snel voor je aan de slag kunnen!

Na het invullen en versturen van het formulier hebben we genoeg basis informatie om een mooie voorbeeld website voor je te maken! 😀 

We gaan direct voor je aan de slag 🚀dus houd je email in de gaten!
Let op! voeg het email adres info@eazyonline.nl toe als veilige afzender anders kan het in je spam map belanden.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op! 

Je kunt ons bellen op 026 - 2022 645, een WhatsAppje sturen of een email sturen naar info@eazyonline.nl.


Bedankt voor je interesse in eazyonline!