Vindbaar met ons SEO-startpakket

Geef je website vanaf de start een flinke boost met ons SEO- Startpakket! Voor een eenmalig bedrag van 299,- stellen wij je website en Google opties in voor optimale vindbaarheid!

On-page Optimalisatie, Mijn Bedrijf, Maps, Search Console en Analytics

Met het eazyonline SEO-startpakket stellen we eenmalig alles in je website goed in zodat je vindbaarheid optimaal is.

We koppelen je website sitemap in Google Search en optimaliseren je website meta-instellingen. Daarbij lopen we ook nog even de teksten op je homepage na en kijke of we het kunnen verbeteren voor jouw belangrijkste trefwoord. Ook melden we je aan en integreren we alle belangrijke diensten van Google zoals Google Search Console, Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Maps.

Google Tools

  • Google Analytics en Google Search Console zodat je precies in de gaten kunt houden waar je bezoekers vandaan komen en wat ze doen op je website.
  • Google Mijn Bedrijf en Google Maps om direct je zichtbaarheid in de zoekresultaten en routeplanners te vergroten + aantrekkelijker er uit te laten zien.

Google Analytics

Met Google Analytics kun je precies zien hoe bezoekers jouw website gevonden hebben en welke pagina's ze bekeken.

Google Mijn Bedrijf

Al jouw bedrijfs- en website gegevens extra goed vindbaar en weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Website Sitemap

Alle pagina's op je website worden real-time geïndexeerd en aangepast door Google. En als er fouten zijn wordt het gemeld.

Search Console

Search Console houd bij welke pagina's zijn geïndexeerd, wat de posities zijn in Google en hoe vaak ze worden weergegeven.

Google Maps

Bij het zoeken naar een (lokaal) bedrijf in Google Maps of de routeplanner wordt jouw bedrijfsinformatie extra duidelijk weergegeven.

SEO Meta

De trefwoorden, pagina-omschrijvingen en urls worden optimaal ingesteld voor de voor jouw bedrijf relevante trefwoorden.

Ga ook optimaal van start met het eazyonline SEO-startpakket!