Waarom kiezen voor eazyonline!

Natuurlijk heb je geen zin om alles te gaan leren over hoe je een website moet gaan maken en daarnaast ook nog eens continu moet gaan onderhouden en bijwerken. Het kost je waardevolle tijd en energie die je veel beter in je core business kan steken. Eazyonline biedt daarom alle ondernemers die verder willen een full service webdesign oplossing om al dat leed te besparen voor een aantrekkelijk maandelijks tarief.

eazyonline website laten maken

In slechts een paar stappen naar een professionele online aanwezigheid op het internet.

Een professionele website voor je onderneming hoort complementair te zijn aan je activiteiten en niet je hele dag te kosten om aan te passen, bij te houden en in de gaten te houden. Bij eazyonline begrijpen we dit als geen ander en is het ook precies de reden waarom we eazyonline zijn gestart. Wij willen graag dat ondernemers zich bezig houden met waar ze goed in zijn en zich niet continu bezig houden met wat er met hun website online gebeurt.

Met andere woorden Professioneel online zonder zorgen en zonder gedoe!

Van de lay-out tot het schermontwerp, tot de ontwikkeling en keuze van het juiste CMS, webdesign bureaus worden vaak al snel een alles-in-één oplossing. Maar hoe zit het eigenlijk met het onderhoud en nazorg van de website, wie werkt de website bij, zorgt voor alle updates en backup en verwerkt alle veranderingen qua inhoud? Maar al te vaak worden deze vragen beantwoord met extra inspanningen en vervolgkosten.
Maar het kan ook anders! Een full-service oplossing kan tegenwoordig zeker ook voor een kleine prijs.


In onze vergelijking tussen onze full-service oplossingen en de standaard webdesign bureaus laten we je zien waarom eazyonline vaak de beste keuze is.


inhoud


  1. Het onderwerp projectmanagement
  2. Waar vind je de juiste professionals?
  3. Hoeveel kost het webdesign echt?
  4. Welk CMS is het juiste?
  5. Geschikt voor alle apparaten?
project management img

Project Management

Heb je eigenlijk wel een projectmanager nodig bij het maken van een website? Het antwoord hier op lijkt redelijk simpel.., tenslotte is er altijd iemand nodig die het bij moet houden houden en moet stroomlijnen toch? In een standaard webdesign bureau wordt dit traditioneel allemaal geregeld door de projectmanager of accountmanager. Hij heeft de touwtjes in handen, maakt de voorstellen en communiceert alles tussen jou als klant en het team van ontwikkelaars. En nou juist precies om deze reden is dat lang niet altijd even handig.


Zoals vaak in het geval van meerdere tussenpersonen en contact momenten kunnen wensen en suggesties van jou als klant verloren gaan op weg naar de projectmanager. Bovendien kan feedback van klanten in sommige gevallen zelfs worden afgezwakt door eigen interpretatie van de projectmanager.
Bij eazyonline kwamen we daarom met een eenvoudige oplossing voor dit probleem - de eazyonline feedback tool.


Ook na de creatie en oplevering van je mooie nieuwe website, kun je als klant van eazyonline altijd wijzigingsverzoeken en aanpassingen doorgeven via onze feedback tool in je eigen persoonlijke klanten portal, 24/7. Deze verzoeken gaan dan vervolgens ook rechtstreeks naar de verantwoordelijke webdesigner die aan jou toegewezen is. Misinterpretaties, miscommunicatie en verloren verzoeken worden op deze manier daarom ook compleet uitgesloten.


eazyonline vs. standaard webdesign bureau
1 : 0

De juiste professionals

Het valt uiteraard niet te ontkennen dat het erg nuttig is om voor elke tak van sport in het webdesign proces een professional in huis te hebben, voor elke programmeertaal, CMS, internetmarketing en ga zo maar verder... Maar aan de andere kant willen deze professionals uiteindelijk ook allemaal betaald worden toch? Dat dit uiteindelijk word doorberekend en de reden is van de hoge uurlonen of dagelijkse tarieven mag duidelijk zijn. Hierdoor is het ook vaak onduidelijk en wordt een logisch en een eenvoudig begrijpbaar vast tarief of prijs niet bereikt.


Bij eazyonline maak je als klant gebruik van de gebundelde kennis en knowhow van meer dan 3.000 webdesign projecten, allemaal verpakt in drie mooie webdesign pakketten. Stuk voor stuk gerealiseerd met de hoogste programmeer- en webontwerp standaarden als basis. Dit brengt ons natuurlijk bij een van de belangrijkste punten voor wat betreft de realisatie en keuze, de prijs!  


eazyonline vs. standaard webdesign bureau
2 : 1

professionals aan het werk img

Nog meer voordelen van eazyonline?

Zeker weten! Hier zijn onze vier favoriete redenen!

Full-Service

Wij regelen alles: we selecteren de perfecte afbeeldingen, schrijven teksten, integreren je content en inhoud en bieden webhosting. Je hoeft je echt nergens meer zorgen over te maken.

Bespaar Geld

Een professionele en moderne aanwezigheid op het internet hoeft niet duur te zijn. Bij eazyonline hanteren wij heldere prijsplannen zodat je goed inzicht hebt en grip houd op je kosten.

Bespaar Tijd

Wil je wijzigingen aanbrengen op je website, geen probleem! Je kunt het altijd eenvoudig aangeven in onze portal, ons bellen of een e-mail sturen. Wij voeren je wensen dan rechtstreeks uit.

Perfect Design

Onze experts creëren je nieuwe professionele website altijd volgens de laatste technische normen en op basis van de beste tools beschikbaar.
Maak jouw website ook onweestaanbaar!

Webdesign kosten img

Kosten van Webdesign

Stel je hebt een website nodig met ongeveer 4 tot 6 pagina's. Op de verschillende pagina's wil je enkele foto's, wat teksten en een aantal video's geplaatst hebben. Je hebt dan ook nog een contact gedeelte nodig, een oproep tot actie (CTA) en mogelijk een fotogalerij. Wat allemaal niet heel erg uitgebreid klinkt en wat grofweg ongeveer 4-6 dagen werk zou moeten kosten totdat de website online kan gaan.

Als je dit nou zou voorleggen aan drie verschillende webdesign bureaus voor een offerte met deze richtlijnen, garanderen wij dat je drie totaal verschillende aanbiedingen zult ontvangen.

 

Veel spannender is echter de prijsklasse. Volgens onze ervaring schommelen de aanbiedingen van webdesign bureaus gemiddeld ergens tussen de € 1500,- en € 2500,-. Dit omvat echter geen services met betrekking tot domein registratie en webhosting, backups of, bijvoorbeeld, regelmatig onderhoud van het gebruikte systeem.

Wij vinden eigenlijk dat dit geen mooie oplossing is voor jou als klant. Daarom biedt eazyonline webdesign aan voor een vast bedrag per maand.
Zonder kwaliteitsverlies, met premium ondersteuning, je eigen klanten portal, onderhoud en backups.

 

Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen hoe groot je nieuwe website moet zijn, een van onze drie webdesign pakketten kiezen en je bent klaar om te starten. Je kunt al beginnen vanaf  29,99 per maand! En het beste van alles: premium service, maar ook onderhoud, backups en verzorging van je website is standaard inbegrepen!


eazyonline vs. standaard webdesign bureau
3 : 1

Go Basic


Standaard ontwerp 


tot 4 subpagina's 


3 e-mailadressen 


Basisondersteuning 


1 GB opslagruimte 


2 professionele foto's met licentie 


Mobiele website voor € 9,99 per maand *


vanaf € 29,99 p/m*

+ eenmalig € 199

Go Max


Exclusief ontwerp


tot 12 subpagina's


onbeperkte e-mailadressen


Premium ondersteuning


onbeperkte opslagruimte


8 professionele foto's met licentie


Mobiele website voor € 9,99 per maand *


vanaf € 69,99 p/m*

+ eenmalig € 199

Mochten onze huidige pakketten niet voldoende zijn voor uw project neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk oplossingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Bel ons op 026 - 2022 645 of stuur een email naar info@eazyonline.nl.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ons aanbod is exclusief voor bedrijven.

Welk systeem (CMS) gebruiken

Elk webdesign bureau heeft zijn eigen voorkeuren. Sommige designers geven er de voorkeur aan om alleen Joomla te gebruiken, andere zweren weer bij Wordpress. Weer anderen nemen hun toevlucht tot TYPO3 of Drupal. De wereld van content management systemen is eindeloos en elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij zijn van mening dat ondernemers hun waardevolle tijd en energie in het succes van het bedrijf moet stoppen in plaats van de talrijke functies van een CMS.


Daarom hebben we een CMS ontwikkeld op basis van onze ervaring met meer dan 3000 website projecten. Maar nog veel beter aan ons CMS is dat u als eazyonline klant geen vinger hoeft uit te steken om wat gedaan te krijgen. Je kunt simpelweg al je wijzigingen en aanpassingen indienen via onze feedback tool of rechtstreeks contact opnemen met ons team en wij nemen de rest voor je over. Dus of je zelf je website moet onderhouden? Bij standaard webdesign bureau's wel (of tegen extra kosten) en bij eazyonline niet!


eazyonline vs. standaard webdesign bureau
4 : 1

cms img
mobiel vriendelijk img

Geschikt voor alle apparaten

Webdesign bureaus kunnen van alles voor je doen behalve je geld besparen. Toch is de mening in de webdesign branche dat professionele websites van hoge kwaliteit niet worden geassocieerd met een lage prijs. Vooral niet als het gaat om de specifiek voor mobiel geoptimaliseerde versie van een website. Nu kost de mobiele versie van je website ongeveer 50 tot 60% ten opzichte van de desktopversie. De bovenstaande € 1500,- wordt dan al snel € 2250,- of misschien zelfs wel meer.

Wij zijn van mening dat een goede mobiele versie van je website tegenwoordig niet meer te ontkennen is en echt een must is voor elk bedrijf. Onder millennials heeft de smartphone afgelopen jaar in ieder geval de koppositie overgenomen als het gaat om meest gebruikte apparaat om zich online te begeven. Ook is het zo dat we steeds vaker direct via onze mobiele telefoon spullen en services kopen. En om er nou voor te zorgen dat ook jij hiervan optimaal kan profiteren, bieden wij naast je nieuwe website voor een aantrekkelijke prijs, ook mobiele optimalisatie aan voor slechts € 9,99,- per maand.


Dus als je zou vragen, heb ik een mobiele website nodig en is dat duur?
Dan is het antwoord: Absoluut! Een mobiele website is vandaag de dag essentieel en heel betaalbaar voor iedereen dankzij eazyonline.


eazyonline vs. standaard webdesign bureau
5 : 1

Conclusie: Goed Webdesign hoeft niet duur te zijn!

In bovenstaande vergelijking laten we je zien dat aanbiedingen van webdesign bureaus altijd met een kritische blik moeten worden bekeken. Dit is ook een van de redenen waarom eazyonline bestaat. We vroegen ons namelijk af of het mogelijk zou zijn om websites van hoge kwaliteit te realiseren voor een redelijke prijs om het ook voor iedereen toegankelijk te maken. Ons antwoord hier op is volmondig JA! Dus wacht niet langer en start ook jouw project vandaag nog!

Voorbeelden

We zijn er trots op dat klanten uit verschillende branches vertrouwen hebben in ons werk. Doe met ons mee!

website voorbeeld koffie

MAUI Coffee

website voorbeeld vastgoed

Vastgoed Nederland

website voorbeeld beauty

Beautylicious

website voorbeeld garage

AutoRepa Garage

Bekijk Live-Versie

website voorbeeld kapper

Styles & Cuts Kapsalon

website voorbeeld transport

Transaway Transport

website voorbeeld evenement

Het Netwerk Events

website voorbeeld school

de Spingplank