Wij ontzorgen

MOEITE MET HET CREËREN VAN
EEN WEBSITE DIE ECHT OMZET?

Wij ontzorgen

MOEITE MET HET CREËREN VAN
EEN WEBSITE DIE ECHT OMZET?

Snelle Professionele website vanaf 29,99 p/m

 Complete website verzorging, wij regelen alles

 Professioneel website advies en ondersteuning

 Compleet gericht op uw bedrijfsdoelstellingen


 Snelle Professionele website vanaf 29,99 p/m

 Complete website verzorging, wij regelen alles

 Professioneel website advies en ondersteuning

 Compleet gericht op uw bedrijfsdoelstelligen

Hoe we u kunnen helpen

U weet waarschijnlijk al wel dat u tegenwoordig een goede website en online aanwezigheid nodig heeft om succesvol te zijn... Zo niet dan laat u gewoonweg geld op tafel liggen. Maar om nou talloze uren te gaan spenderen aan het leren coderen, onderzoeken doen over hoe of wat, uw website bouwen en geavanceerde integraties opzetten bovenop alles wat u nu al doet? Lijkt ons niet heel erg efficiënt..


Wij helpen u ontzorgen door al deze rompslomp en inspanningen van je over te nemen, zodat jij kunt gaan genieten van meer leads en verkopen zonder ook maar één seconde te besteden aan al het technische werk. 

Wat je bij eazyonline krijgt is een website ontworpen met JOUW merk en visie als uitgangspunt. Een online platform dat 24/7 voor jouw business aan het werk is om je product of dienst te verkopen en je inkomsten en je naam te laten groeien. 

Leun lekker achterover en ontspan terwijl wij al het zware (online) werk van je overnemen!


Dat is eazyonline!

Hoe we je kunnen helpen 


Je weet waarschijnlijk al wel dat je tegenwoordig een goede website en online aanwezigheid nodig hebt om succesvol te zijn... Zo niet dan laat gewoonweg geld op tafel liggen. Maar om nou talloze uren te gaan spenderen aan het leren coderen, onderzoeken doen over hoe of wat, je website bouwen en geavanceerde integraties opzetten bovenop alles wat je nu al doet? Lijkt ons niet heel erg efficiënt. 


Wij helpen je ontzorgen door al deze rompslomp en inspanningen van je over te nemen, zodat jij kunt gaan genieten van meer leads en verkopen zonder ook maar één seconde te besteden aan al het technische werk. 


Wat je bij eazyonline krijgt is een website ontworpen met JOUW merk en visie als uitgangspunt. Een online platform dat 24/7 voor jouw business aan het werk is om je product of dienst te verkopen en je inkomsten en je naam te laten groeien.

Leun lekker achterover en ontspan terwijl wij al het zware (online) werk van je overnemen! 


Dat is eazyonline!

WE BEGRIJPEN WAT U BEDOELD

We leren u en uw bedrijf kennen om de doelstellingen voor uw website helder te krijgen met een gratis consult. Stuur ons alle details over uw project en samen plannen en voeren we het ontwerp uit dat specifiek afgestemd is op uw bedrijf en visie.

ECOMMERCE & BLOGGEN

Uw website zal indien gewenst volledig worden geïntegreerd met blog en e-commerce mogelijkheden. Maak en post eenvoudig blog berichten aan in uw persoonlijke website portal en/of verkoop uw producten via uw website doormiddel van de integratie met Ecwid.

PERSOONLIJKE WEBSITE PORTAL

De eazyonline website portal is het klanten centrum van eazyonline. Hier vindt u een duidelijk overzicht van alle belangrijke functies en informatie over uw website, de website feedbacktool, email instellingen, de blog functies, bedrijfsinformatie, facturen en uw contract.

GOEDE WEERGAVE OP ALLE APPARATEN

UW website zal zo worden opgemaakt dat deze er op alle apparaten fantastisch uitziet; van desktop computers tot smartphones. Wij ontwerpen standaard volgens het 'mobile first principe' om ervoor te zorgen dat uw mobiele bezoekers net zo een geweldige ervaring hebben als uw desktopbezoekers.

INCLUSIEF VEILIGE WEBHOSTING

Alle websites die wij maken worden gehost op onze krachtige GDPR-compliant server infrastructuur (aangedreven door Hetzner) die snelheid, stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging biedt tegen DDoS-aanvallen.

TOP ONDERSTEUNING

Onze website-ontwerpspecialisten zijn beschikbaar om u te helpen wanneer u vragen hebt, ongeacht het technische niveau. We zijn er trots op dat we onze foutloze 100% klanttevredenheidsscore behouden.

Nu u bijna alles gelezen heeft snappen we dat u staat te popelen om met uw nieuwe professionele website te starten.

Een goede en krachtige online aanwezigheid is een must voor elk bedrijf tegenwoordig. Vrijwel alle internetgebruikers en potentiële klanten zoeken eerst online naar informatie, diensten en producten. Maak kennis met ons en overtuig uzelf van ons fantastische product! We kijken ernaar uit van u te horen!