Wij ontzorgen

MOEITE MET HET CREËREN VAN
EEN WEBSITE DIE ECHT OMZET?

Wij ontzorgen

MOEITE MET HET CREËREN VAN
EEN WEBSITE DIE ECHT OMZET?

Snelle Professionele website vanaf 29,99 p/m

 Complete website ontzorging, wij zorgen voor alles

 Professioneel website advies en ondersteuning

 Compleet gericht op jouw bedrijfsdoelstellingen 

 Snelle Professionele website vanaf 29,99 p/m

 Complete website ontzorging, wij regelen alles

 Professioneel website advies en ondersteuning

 Compleet gericht op jouw bedrijfsvisie

Hoe we je kunnen helpen

Je weet waarschijnlijk al wel dat je tegenwoordig een goede website en online aanwezigheid nodig hebt om succesvol te zijn... Zo niet dan laat gewoonweg geld op tafel liggen. Maar om nou talloze uren te gaan spenderen aan het leren coderen, onderzoeken doen over hoe of wat, je website bouwen en geavanceerde integraties opzetten bovenop alles wat je nu al doet? Lijkt ons niet heel erg efficiënt..


Wij helpen je ontzorgen door al deze rompslomp en inspanningen van je over te nemen, zodat jij kunt gaan genieten van meer leads en verkopen zonder ook maar één seconde te besteden aan al het technische werk. 

Wat je bij eazyonline krijgt is een website ontworpen met JOUW merk en visie als uitgangspunt. Een online platform dat 24/7 voor jouw business aan het werk is om je product of dienst te verkopen en je inkomsten en je naam te laten groeien. 

Leun lekker achterover en ontspan terwijl wij al het zware (online) werk van je overnemen!


Dat is eazyonline!

Hoe we je kunnen helpen 


Je weet waarschijnlijk al wel dat je tegenwoordig een goede website en online aanwezigheid nodig hebt om succesvol te zijn... Zo niet dan laat gewoonweg geld op tafel liggen. Maar om nou talloze uren te gaan spenderen aan het leren coderen, onderzoeken doen over hoe of wat, je website bouwen en geavanceerde integraties opzetten bovenop alles wat je nu al doet? Lijkt ons niet heel erg efficiënt. 


Wij helpen je ontzorgen door al deze rompslomp en inspanningen van je over te nemen, zodat jij kunt gaan genieten van meer leads en verkopen zonder ook maar één seconde te besteden aan al het technische werk. 


Wat je bij eazyonline krijgt is een website ontworpen met JOUW merk en visie als uitgangspunt. Een online platform dat 24/7 voor jouw business aan het werk is om je product of dienst te verkopen en je inkomsten en je naam te laten groeien.

Leun lekker achterover en ontspan terwijl wij al het zware (online) werk van je overnemen! 


Dat is eazyonline!

WE BEGRIJPEN WAT JE BEDOELD

We leren jou en je bedrijf kennen om de doelstellingen voor je website helder te krijgen met een gratis consult. Stuur ons alle details over je project en samen plannen en voeren we het ontwerp uit dat is afgestemd op jouw bedrijf en visie.

ECOMMERCE & BLOGGEN

Je website zal indien gewenst volledig worden geïntegreerd met blog en e-commerce mogelijkheden. Maak en post eenvoudig blog berichten in je persoonlijke website portal en/of verkoop je producten via je website doormiddel van de integratie met Ecwid.

PERSOONLIJKE WEBSITE PORTAL

De eazyonline website portal is het klanten centrum van eazyonline. Hier vindt je een duidelijk overzicht van alle belangrijke functies en informatie over je website, de website feedbacktool, email instellingen, de blog functies, bedrijfsinformatie, facturen en je contract.

GOEDE WEERGAVE OP ALLE APPARATEN

Je website zal zo worden opgemaakt dat deze er op alle apparaten fantastisch uitziet; van desktopcomputers tot smartphones. Wij ontwerpen standaard volgens het 'mobile first principe' om ervoor te zorgen dat je mobiele bezoekers net zo een geweldige ervaring hebben als je desktopbezoekers.

INCLUSIEF VEILIGE WEBHOSTING

Alle websites die wij maken worden gehost op onze krachtige GDPR-compliant server infrastructuur (aangedreven door Hetzner) die snelheid, stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging biedt tegen DDoS-aanvallen.

TOP ONDERSTEUNING

Onze website-ontwerpspecialisten zijn beschikbaar om u te helpen wanneer u vragen hebt, ongeacht het technische niveau. We zijn er trots op dat we onze foutloze 100% klanttevredenheidsscore behouden.

Geen Technische Kennis Nodig

We snappen het... Je hebt een bedrijf te runnen! En daarom zijn wij er om alle gecompliceerde aspecten van je website te regelen. We zetten onze skills in HTML, CSS & Javascript optimaal in zodat jij je kunt focussen op wat het belangrijkst is voor jou en je business, je klanten en bedrijfsactiviteiten.

Let's Go! 

Omdat wij ook graag weten wie we vandaag gaan helpen, willen we beginnen met het vragen van je naam?

Aangenaam! Vertel ons wat meer over je bedrijf.

Jouw nieuwe website

Snel voor elkaar! 

Wij creëren unieke maatwerk websites.. 
Wij bouwen websites die werken.

Na het invullen en versturen van het formulier hebben we genoeg basis informatie om een mooie voorbeeld website voor je te maken! 😀 

We gaan direct voor je aan de slag 🚀dus houd je email in de gaten!

Let op! voeg het email adres info@eazyonline.nl toe als veilige afzender anders kan het in je spam map belanden.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!  Je kunt ons bellen op 026 - 2022 645, een WhatsAppje sturen of een email sturen naar info@eazyonline.nl.


Bedankt voor je interesse in eazyonline!