Geweldige Websites

Websites voor kappers, schoonheidsspecialisten, sleutelmakers of vakmannen, wij bieden MKB′ers, zzp′ers 

en andere ondernemers complete, professionele en snelle websites. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bekijk hier een aantal voorbeelden van eazyonline websites en laat je inspireren.

Ons Werk

Stay tuned! Elke week komen er mooie nieuwe websites bij!

Hier een greep uit ons werk met inspirerende websites die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten.. ‌Wil je ook een mooie nieuwe snelle website? ‌Klik dan op direct starten voor een persoonlijk vrijblijvend voorbeeld!

BEAUTY IN HUISSEN

Relax & beautify yourself bij Beauty Avenue Huissen!

In deze geweldige beauty salon in Huissen kun je terecht voor behandelingen voor onder anderen haar, wenkbrauwen, wimpers en permanente make-up. Maak een afspraak online of bel voor meer informatie.

Beauty begins from the inside..
Inside the Beauty Salon Huissen 😉 

Tot snel!

Fenny & Lucinda

DE BARBERSHOP VAN ARNHEM

WELKOM BIJ LEBARBER
De Barbershop in Arnhem.

LeBarber is een barbershop aan de Oostburgwal 44 in Arnhem. Vanwege de Corona crisis werken wij momenteel UITSLUITEND OP AFSPRAAK. 


We plannen extra tijd in voor alle hygiëne maatregelen. Als je verkoudheidsklachten hebt of koorts, kom dan NIET! Bel ons dan even om de afspraak te verzetten. Wij willen graag ons team en andere klanten een veilige en gezonde omgeving kunnen bieden.

LATIN AMERICAN FOOD

De eerste echte Latin American Comfort food bezorger van Arnhem!

We openen onze cultuur om een andere culinaire ervaring met u te delen! Heerlijk traditionele gerechten met een interessante gastronomische rijkdom. We wandelen samen met u door de regio's; Venezuela, Colombia, Puerto Rico, Dominicaanse Republiek en nog veel meer!

100% huisgemaakte maaltijden helemaal volgens oma's liefdevolle recepten! 

Hasta Pronto Amigo!

Website voorbeeld beauty

ikwilvanmijnprocessierupsaf.nl

PROCESSIERUPS WEG ERMEE!

Van Heteren Processierups bestrijding,
Uw professionele partner in bestrijding.

We zijn een bedrijf wat is begonnen in het verwijderen van asbest. Met het groeiende processierups probleem in Nederland de afgelopen jaren werd ons steeds vaker de vraag gesteld of wij hier vanuit ons bedrijf ondersteuning aan konden bieden. Na goed onderzoek en de beste oplossingen hiervoor geselecteerd te hebben zijn wij daar in mee gegaan, waardoor Van Heteren Processierups Bestrijding is ontstaan.

LEKKER SPORTIEF

Archery Tag Nederland; een competitief spel waar iedereen aan kan meedoen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball.

Het van oorsprong Amerikaanse spel Archery Tag wordt in Nederland steeds populairder. Vooral jongeren vinden het een stoere, fysieke aantrekkelijke activiteit vol uitdagingen. Bovendien is het een verantwoorde spelactiviteit, want er wordt gebruik gemaakt van veiligheidspijlen. Niemand kan zich verwonden.

Website voorbeeld Yoga

ArcheryTag Nederland

Website voorbeeld beauty

Babyborah.nl

ALLES VOOR DE AANSTAANDE MAMA

Zwangerschapsyoga, Partnerworkshops, Mini-cursussen/ Bevalworkshops in Ede & Arnhem

Moeder zijn is mijn eerste fulltime baan, wat inhoudt dat ik overdag thuis ben bij de kinderen en zoveel mogelijk probeer om ’s avonds mijn lessen te geven. Ik geniet enorm van het moederschap in al haar vormen. Maar soms is thuismoeder zijn ook een vreselijk zware taak. Een goede balans hierin vinden is altijd een pittige klus met ups en downs.

HEERLIJKE SUSHI EN BROODJES

Heerlijke Sushi en broodjes om direct in het restaurant te eten of lekker thuis laten bezorgen.

Bezoek ons restaurant in Velp en geniet van een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten die vers voor u bereid worden. U vind ons aan de Emmastraat 31 in Velp. Van woensdag t/m zondag kunt u bij ons terecht en u bent van harte welkom vanaf 15.00 tot 21.00 uur.

Website voorbeeld koffie

Broodjesensushi.nl

Website voorbeeld koffie

ProDigit

KRACHTIGE DIGITAL SIGNAGE

Commerciële LCD- en LED-schermtechnologie om uw communicatie dynamisch weer te geven.

ProDigit is een dynamisch en servicegericht bedrijf dat een zeer ruim assortiment aan hoogwaardige Digital Signage producten levert. 


Al onze producten zijn van professionele kwaliteit en gemaakt om 24 uur per dag en 7 dagen per week actief uw business te promoten op elk gewenst formaat. Ons team werkt graag met u samen om uw individuele behoeften te ontdekken en de perfecte digital signage oplossing voor uw project te ontwikkelen. 


Ons proces begint met uw visie.

HEERLIJKE SUSHI EN BROODJES

De eerste huid therapeutische praktijk op  Aruba.

Susanna Veldhuis is de Huidtherapeut van Mediderm. In 2017 heeft zij haar Bachelor of Science aan de Hogeschool Utrecht behaald. Meteen hierna is Susanna terug naar Aruba geëmigreerd en is ze aan de slag gegaan in het medische veld. Niet lang hierna begon het toch te kriebelen om een eigen huid therapeutische praktijk te beginnen op het eiland. Na eerst te zijn begonnen aan huis, is Mediderm Clinic Veldhuis opgericht. Mediderm is de eerste huid therapeutische praktijk op Aruba! Met veel plezier en expertise voert Susanna de voor u meest geschikte behandeling uit.

Wil je ook zo'n mooie nieuwe snelle professionele website?
klik dan op direct starten voor een vrijblijvend voorbeeld!