Website Tips, Tricks & Antwoorden

Bekijk hier onze tips, tricks en antwoorden over verschillende onderwerpen waar je tegen aan kunt lopen bij het realiseren van je professionele website. Van het voorbereiden van een website en het creëren van de inhoud, tot online marketing en sociale media. Alles voor je bedrijf en nog succesvoller worden.

In slechts een paar stappen naar een professionele online aanwezigheid op het internet.

waarom kiezen voor eazyonline img

Een aantal redenen waarom eazyonline de beste keuze is.

kosten eazyonline img

Wat komt er allemaal bij kijken qua kosten bij een eazyonline website

eazyonline website onderhoud

Alle zaken met betrekking tot eazyonline website onderhoud.

Dat was het voor nu maar houd deze pagina in de gaten...
Binnenkort volgen hier nog veel meer leuke berichten en handige informatie!

FAQ

Vragen? Je vindt de antwoorden hier.

Wij richten onze service met name op zelfstandigen, kleine ondernemers en middelgrote bedrijven. Dus voor al diegenen die behoefte hebben aan een professioneel gecreëerde website, maar deze extern willen laten maken, bijvoorbeeld vanwege een gebrek aan tijd of het gebrek aan werknemerscapaciteiten staan wij klaar. Topkwaliteit en goede service hoeven voor ons niet duur te zijn.

In principe bieden we onze klanten een volledig zorgeloos pakket aan voor het bouwen van de website.
Echter is het zeker nuttig voor het succes van de website dat we informatie van je ontvangen met betrekking tot de volgende punten:


  • Is er al een bestaand domein, internetadres of website?
  • Welke producten en diensten bied je aan en voor welke doelgroep?
  • Hoeveel menu-items moet de website bevatten?
  • Ben je al in het bezit van teksten en afbeeldingen?
  • Is er al een logo en huisstijl?
  • Heb je al een aantal voorbeelden van websites die je leuk vindt en waarop we ons werk kunnen oriënteren?

Jazeker! Wij creëren al jaren, zonder uitzondering, volledig mobiel geoptimaliseerde websites. Je aanwezigheid op het internet zal daarom op elk gewenst apparaat en beeldscherm formaat een perfecte gebruikerservaring opleveren. Je kunt op onze expertise vertrouwen.

Als je een website wilt maken, laten we je binnen een dag de eerste versie van je nieuwe website zien. In het eerste gesprek met een van onze experts proberen we al zoveel mogelijk te weten te komen over je specifieke wensen en ideeën zodat we deze onmiddellijk kunnen implementeren in het ontwerp.

Wij vernieuwen je website graag met de nieuwste technologieën en een modern design, waarbij we de inhoud van je oude website, zoals afbeeldingen en teksten, desgewenst opnieuw kunnen gebruiken.


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven

Wij realiseren een zeer complete professionele website voor je onderneming. Wij regelen alles van A tot Z. Jouw website pakket bevat onder andere: webhosting, SSL beveiliging, e-mail op je eigen domein, ontwerp in je eigen huisstijl, gebruik van de laatste technieken, een persoonlijke website portal beheersysteem, automatische updates, regelmatige backups en volledige customer support.

Wil je een website laten maken? Kies voor eazyonline!


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven

Jazeker! Wij vinden het belangrijk dat je een goed doordacht en professioneel ontwerp krijgt. Een complete website die perfect aansluit bij jouw bedrijf en activiteiten. Wij regelen dat! Met onze website ontwerpen krijg je een overzichtelijke website welke eenvoudig in gebruik is.

In je persoonlijke website portal geef je al je gegevens en wensen aan waar na we vervolgens een mooi ontwerp aan je zullen presenteren compleet in je eigen huisstijl. Tijdens het ontwerptraject heb je via je persoonlijke portal diverse keren de mogelijkheid om bij te sturen indien gewenst. Op deze manier realiseren we een geweldige website voor je die perfect aansluit bij jouw bedrijf!


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven

Niet direct. Wij willen graag dat jij je bezig houd met waar je goed in bent zodat je geen ingewikkelde beheersystemen hoeft te leren gebruiken. Wil je wijzigingen door laten voeren geef het dan simpelweg aan in je persoonlijke portal en wij zorgen ervoor dat het aangepast wordt. Updates en backups gebeuren in ons systeem geheel automatisch en hoef je geen zorgen om te maken. Zo loop je altijd mee met nieuwste ontwikkelingen. Kom je er toch even niet uit? Wij staan altijd voor je klaar!


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven

Ja! Het is natuurlijk belangrijk dat je goed vindbaar bent via de zoekmachines (Google, Bing e.d.) Wij maken je website zo dat zoekmachines met gemak je website kunnen zien en indexeren. Zo zal je website goed ingesteld zijn om gevonden worden. Uiteraard kunnen wij echter geen garanties geven van hoe hoog je uiteindelijk in bijvoorbeeld Google zal eindigen. Wij realiseren compleet je standaard on-site optimalisatie voor je alleen is SEO en zoekmachine optimalisatie veel uitgebreider dan simpelweg een eenmalige instelling. Wil je meer weten over SEO en optimalisatie kijk dan eens op onze tips & tricks pagina.

Uiteraard zorgen wij er natuurlijk ook voor dat er statistieken bijgehouden worden van je website doormiddel van Google Analytics.


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven

Uiteraard! Wij stellen Google Analytics statistieken op je website in. Hiermee kun je precies zien hoe vaak je website bezocht word, waar je bezoekers vandaan komen en welke pagina’s ze bezoeken. Je kan heel snel alle basisgegevens bekijken. Maar je kan ook tot het kleinste detail alles uitpluizen. Heb jij een Google Analytics account geef dan ons jouw code door, zodat we deze op je website kunnen integreren.


Meer info: Website voorbeelden | Tarieven