Verkopen via je website door een gebruiksvriendelijke webshop te laten maken

Als je een webshop wilt laten maken voor jouw bedrijf, dan ben je in goede handen bij de websitemakers van Eazyonline. Wij creëren een mooie, nieuwe website voor jouw onderneming en voegen er direct een onlinewinkel aan toe die we naadloos laten integreren in je huidige webdesign. Als u besluit een webshop te laten maken voor de zakelijke website van uw bedrijf, dan maken wij voor deze webshopintegratie gebruik van het webwinkelsysteem van Ecwid.


  • Eazyonline regelt alle techniek
  • Naadloze integratie met je website en social mediaplatforms
  • Zelf eenvoudig je producten up-to-date houden
  • Eigen inzichtelijk dashboard4
 

Verkopen via social media

Wanneer je ervoor kiest je website te laten maken door Eazyonline, dan is het mogelijk om je webshop ook zo in te stellen dat je jouw producten direct op Facebook en Instagram kunt verkopen. Verander social sharing in social selling! Voeg eenvoudig producten toe en verkoop ze op je Facebook- en Instagram-feeds zodat je klanten kunnen bladeren en aankopen kunnen doen direct vanuit hun eigen favoriete sociale mediakanalen. Wilt uw social media beheer uitbesteden? Ook dan bent u bij ons in goede handen.

Next level online payments

Voor onze online betalingen maken we gebruik van de paymentprovider Mollie. Wij gebruiken Mollie, omdat Mollie alle belangrijke betaalmethoden aanbiedt met slechts één contract. Daarbij streeft Mollie ernaar betalingen voor iedereen beter te maken. Geen verloren conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van een klant niet ondersteunt of omdat ze niet veilig kunnen betalen. Met Mollie kan je snel alle belangrijke betaalmethoden integreren, waar ze ook nodig zijn.

Neem contact op met onze website-experts

Kan je niet wachten om een webshop te laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de website-experts van eEazyonline. Je zal niet teleurgesteld zijn wanneer je ervoor kiest om door ons bedrijf uit Arnhem een webshop te laten maken voor je winkel uit, bijvoorbeeld, Veenendaal. Bekijk ons portfolio om voorbeelden van ons werk te zien.