Verkopen via je website nadat je een webshop hebt laten maken door de experts uit Arnhem

Als je een webshop wilt laten maken voor jouw bedrijf in de omgeving van Arnhem of Veenendaal, dan ben je in goede handen bij de websitemakers van eazyonline. Wij creëren een mooie nieuwe website voor jouw onderneming en voegen er direct een online winkel aan toe die we naadloos laten integreren in je huidige websitedesign. Als u besluit een webshop te laten maken voor de zakelijke website van uw bedrijf in Arnhem of Veenendaal, dan maken wij voor deze webshopintegratie gebruik van het webwinkel systeem van Ecwid.

  • Eazyonline regelt alle techniek
  • Naadloze integratie met je website en social media platforms
  • Zelf eenvoudig je producten up-to-date houden
  • Eigen inzichtelijk dashboard

Verkopen via social media

Wanneer je ervoor kiest je website te laten maken door eazyonline voor jouw bedrijf in Arnhem of Veenendaal, dan kunnen wij je webshop ook zo instellen dat je jouw producten ook direct op facebook en Instagram kunt verkopen. Verander social sharing in social selling! Voeg eenvoudig producten toe en verkoop ze op je Facebook- en Instagram-feeds zodat je klanten kunnen bladeren en aankopen kunnen doen direct vanuit hun eigen favoriete sociale media kanalen. Wilt uw social media beheer uitbesteden? Ook dan bent u bij ons in goede handen.

Next level online payments

Voor onze online betalingen maken we gebruik van de payment provider Mollie. Wij gebruiken Mollie wanneer je een website door ons laat maken voor uw bedrijf in Arnhem of Veenendaal omdat Mollie alle belangrijke betaalmethoden biedt met slechts één contract. Daarbij streeft Mollie ernaar betalingen voor iedereen beter te maken. Geen verloren conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van een klant niet ondersteunt of omdat ze zich niet veilig voelen. Met Mollie kan je snel alle belangrijke betaalmethoden integreren, waar ze ook nodig zijn.

Neem contact op met onze website experts

Kan je niet wachten om een webshop te laten maken voor jouw bedrijf in Arnhem of Veenendaal? Neem dan contact op met de website-experts van eazyonline. Je zal niet teleurgesteld zijn wanneer je ervoor kiest om door ons bedrijf uit Arnhem een webshop te laten maken voor je winkel uit, bijvoorbeeld, Veenendaal. Je bereikt ons door te bellen naar 06 422 616 22 of naar 06 488 488 08. Je kan ook een e-mail sturen naar info@eazyonline.nl. Bekijk ons portfolio om voorbeelden van ons werk te zien.

Start vandaag nog!