Alles wat je nodig hebt om online te verkopen!

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen!

Webshop's om je product optimaal in de markt te zetten!

Webshop's om je product optimaal in de markt te zetten!

eazyonline geeft je in samenwerking met Ecwid de mogelijkheid om eenvoudig overal en aan iedereen te verkopen - op internet en over de hele wereld. Beheer alles vanaf één platform met gecentraliseerde inventaris, orderbeheer en prijzen. Eenvoudiger dan dit wordt het niet.

eazyonline geeft je in samenwerking met Ecwid de mogelijkheid om eenvoudig overal en aan iedereen te verkopen - op internet en over de hele wereld. Beheer alles vanaf één platform met gecentraliseerde inventaris, orderbeheer en prijzen. Eenvoudiger dan dit wordt het niet.

Verkopen via je website

Wij creëeren een mooie nieuwe website voor je en voegen er direct een online winkel aan toe met technologie die direct het huidige ontwerp van je website overneemt. Wij maken voor deze webshop integratie gebruik van de Ecwid. Geen verdere codering of software-installatie vereist wij regelen het allemaal!

Verkopen via Social Media

We kunnen het direct ook zo instellen dat je jouw producten direct op Facebook en Instagram kan verkopen. Verander social sharing in social selling! Voeg eenvoudig producten toe en verkoop ze op je Facebook- en Instagram-feeds zodat klanten kunnen bladeren en aankopen kunnen doen direct vanuit hun favoriete sociale media kanalen.

Next Level Online Payments

Voor onze online betalingen maken we gebruik van de payment provider Mollie. Mollie bied alle belangrijke betaalmethoden met slechts één contract. Daarbij streeft Mollie ernaar betalingen voor iedereen beter te maken. Geen verloren conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van een klant niet ondersteunt of omdat ze zich niet veilig voelen.


Met mollie kun je snel alle belangrijke betaalmethoden integreren, waar je ze ook nodig hebt.

Met eazyonline kun je zorgeloos je bedrijf online presenteren, wij zorgen voor alles!

Zoals beloofd alles wat je nodig hebt voor online verkopen!


Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wat maakt ons website systeem zo anders en beter als al die andere webdesign aanbieders?  
Ons systeem bestaat namelijk uit een aantal unieke hoofdcomponenten die het anders, makkelijker en beter maken dan elke andere website service. Wij helpen je jouw website optimaal in te zetten zonder dat je er zelf druk mee hoeft te zijn.
 

Totale Ontzorging

Wij nemen het totale technische beheer van je website over zodat jij geen hele studies hoeft te volgen of dingen hoeft te leren om het te kunnen managen. Continu rekening moeten houden met Updates, backups of beveiliging zijn voor jou verleden tijd. Wij zorgen er voor dat jij je kunt bezig houden met je vak en niet alle tijdslurpende randzaken er omheen.

Maatwerk Webdesign

Geen goedkope website thema's hier. Jouw bedrijfswebsite wordt vanaf de grond met liefde door onze designers gecodeerd in HTML CSS & Javascript. Wij passen je bedrijf niet aan, aan een waardeloos standaard WordPress thema. Wij maken een professionele website voor je die compleet aangepast is aan jouw bedrijf. Jouw bedrijf, jouw website!

Serieuze Ondersteuning

We zijn er om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Via je eigen persoonlijke website portal kun je 24/7 kleine aanpassingen of wijzigingen aangeven en een aantal keer per jaar wat grotere aanpassingen. We willen namelijk net als jij dat je website zijn volledige potentieel bereikt. Jouw succes is ons succes!

Let's Go! 

Jouw website

Snel voor elkaar! 

Wij creëren unieke maatwerk websites.. 
Wij bouwen websites die werken.

Vul het formulier in of klik op "Ik wil graag starten!" in de chat. Om ons van basis informatie te voorzien zodat we snel voor je aan de slag kunnen!

Na het invullen en versturen van het formulier hebben we genoeg basis informatie om een mooie voorbeeld website voor je te maken! 😀 

We gaan direct voor je aan de slag 🚀dus houd je email in de gaten!

Let op! voeg het email adres info@eazyonline.nl toe als veilige afzender anders kan het in je spam map belanden.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op! 

Je kunt ons bellen op 026 - 2022 645, een WhatsAppje sturen of een email sturen naar info@eazyonline.nl.


Bedankt voor je interesse in eazyonline!