Professionele website laten maken?

Wij zorgen voor de vormgeving, de techniek en de beveiliging en jij zorgt voor de input vanuit jullie organisatie. 

Op deze manier creëren we samen de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

Samen op weg naar de perfecte website voor jouw organisatie.

Een website laten maken door eazyonline betekent dat we samen gaan werken aan de perfecte website voor jouw onderneming. Na een uitgebreide intake gaan onze webdesigners voor je aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfecte website waar we samen trots op kunnen zijn. Wij zorgen voor de vormgeving, de techniek en de beveiliging en jij zorgt voor de input vanuit jullie organisatie. 


Op deze manier creëren we samen de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

website kosten afb 1

Website laten maken door eazyonline...
Het moet gewoon kloppen!

Het kost uiteraard wat tijd om een voor jou goede en professionele website met veel functies te creëren. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het zeer aan te raden om goed over de hierna te volgen punten na te denken, zodat wij optimaal voor je kunnen zorgen:


  • Wat zijn je specifieke doelen met je website?
  • Welke functionaliteiten (bijvoorbeeld hoeveel webruimte of e-mail adressen) heb je nodig?
  • Een goede website moet uiteraard altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in je bedrijf. Heb je tijd om de inhoud van je website aan te passen?
  • Welke Social Media kanalen ga of wil je inzetten?
  • Heb je al inhoud ((bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, beoordelingen etc.) voor je nieuwe website?


Ons team bestaat uit experts die precies weten wat belangrijk is om in je nieuwe website te verwerken. Uiteraard begint dit bij een mobiel vriendelijk ontwerp, veilige encryptie van gevoelige klant informatie, basis SEO-optimalisatie en een tijdloos en modern webdesign! 


Eazyonline vertrouwt op de meest recente technologieën bij het ontwerpen van websites en maakt gebruik van zelfontwikkelde software die werkt op basis van kunstmatige intelligentie. Deze software stelt ons in staat om processen soepel te automatiseren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en dezelfde richtlijnen volgen voor het programmeren van websites. Dit geeft je veel voordelen in de loop van technische revoluties. Uw website is altijd up-to-date.


Op verzoek nemen we graag extra opties rechtstreeks op in het webontwerp:


  • Inclusief geluiden die klinken wanneer uw website wordt geopend, met ingebouwde knoppen. We raden u aan standaard geluiden te gebruiken.
  • Het opnemen van video's die de producten of diensten beschrijven, is zeer aantrekkelijk voor de klant en kan een informatieve functie hebben.
  • Integratie van reserverings- en boekingssoftware zodat uw klanten een afspraak of reservering bij u kunnen maken.
  • Social Media-profielen terwijl u en uw bedrijf profiteren van sociale netwerken.

Een voorbeeld...

Laten we er van uit gaan dat je al een concreet idee in je hoofd hebt van hoe je nieuwe website er uit moet komen te zien. Ga nu maar eens op zoek naar een professionele webdesigner die jouw website kan realiseren en je zult deze snel vinden. Van freelancers en webdesign bureaus tot doe het zelf websitebouwers, alles is aanwezig. Je zult je redelijk snel gaan realiseren dat je helemaal geen tijd hebt om je full-time baan te besteden aan het bouwen van een website. De hulp van een professional zou uitkomst moeten bieden. Helaas heb je totaal geen overzicht van hoeveel een nieuwe website moet gaan kosten en wat voor soort werkzaamheden het allemaal omvat.

Onderstaande korte berekening zou hierbij wat meer inzicht moeten verschaffen.


Bij het laten maken van websites stellen zowel webdesign bureaus als freelancers een vast uurtarief in op basis van de informatie die je aanlevert.
Het mag uiteraard duidelijk zijn dat hoe hoger de kwaliteit van een website is en hoe groter de omvang, hoe langer het duurt om het te realiseren en hoe meer het zal gaan kosten.
We willen dit graag uitleggen met een eenvoudig berekening met als voorbeeld een statische website met 6 subpagina's.


Voorstel en briefing
ongeveer 1 - 2 uur
Creatie (webdesign)
ongeveer 8 - 10 uur
Een webserver opzetten
ongeveer 2 - 3 uur
Creatie van alle pagina's
ongeveer 20 - 24 uur
Testen en kwaliteitsbeheer
ongeveer 2 - 3 uur
Feedback ronde en aanpassingen    
ongeveer 6 - 8 uur
globaal aantal uren
ongeveer 39 - 50 uur


Een gemiddeld uurtarief in de professionele webdesign sector, met enkele jaren expertise op het gebied van het maken van websites, 

is op dit moment ongeveer € 75,- per uur.


Zoals je ziet zullen de geraamde kosten in deze berekening dan ongeveer uitkomen tussen de € 2925,- en € 3750,-


Deze prijzen zijn natuurlijk gebaseerd op een gemiddelde en kunnen in de praktijk hier van afwijken.
In onze berekening geven wij een realistische prijs weer voor een professionele website die gerealiseerd is door een professional.


Een dure website geeft geen garantie voor een kwalitatief goede website.

Zoals je kunt zien, moet je, om een goede professionele website voor een betaalbare prijs te krijgen, precies weten welke kant je op wilt met je bedrijfswebsite. De hele prijsstelling is uiteindelijk compleet gebaseerd op de totale omvang en kwaliteit van de website. Het grote verschil tussen de verschillende freelancers, webdesignbureaus en webdesigners is dat ze je uiteindelijk een onverslaanbare prijs moeten bieden inclusief een kwalitatief goede website en een premium service.


Kijk nu in vergelijking even bij eazyonline. Stel je hebt slechts een paar menu-items, enkele afbeeldingen en een contact gedeelte nodig op je website. Met deze wensen kun je bij ons al uit de voeten met het Go Basic pakket vanaf € 29,99 per maand! En wil je nou bijvoorbeeld een uitgebreide website in verschillende talen die ook nog eens mobiel geoptimaliseerd is, dan raden we ons Go Business- of Go Max pakket aan. Uiteindelijk beslis jij wat je wilt aanbieden op je website. We nodigen je ook van harte een keer uit om vrijblijvend een telefonisch gesprek met ons te hebben om jouw individuele wensen te bespreken. Of je nu een ambachtelijk bedrijf, een fotostudio, een restaurant, een makelaarskantoor of een praktijk bezit, van ons krijg je gewoon een geweldige website op maat voor een mooie prijs inclusief premium service! Daarnaast nemen wij ook de complete zorg en het onderhoud van je website over.

kwalitatief goede website afb

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

Maatwerk oplossingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Klik op start direct, bel ons op 026 - 2022 645 of stuur een email naar info@eazyonline.nl.

 

Website laten maken door eazyonline.

Eazyonline creëert een professioneel ontwerp met eenvoudige bediening, zodat jouw aanwezigheid op het internet vanaf de eerste seconde spot on is! In de loop hiervan zou je uiteraard moeten nadenken over het doel van je website, zodat wij het ontwerp van je website precies zo kunnen uitvoeren zoals jij dat voor ogen hebt. Voor ondernemers is een professionele website onmisbaar, deze fungeert namelijk als een boegbeeld en visitekaartje, verhoogt het klantvertrouwen en kan ook nog eens je sales een boost geven.

 
 

Chat automatisering terwijl je niet eens aanwezig bent.

Niets is zo frustrerend voor je website bezoekers als wanneer ze een chat starten, dat er niet (op tijd) gereageerd word. Ze typen iets in, en tegen de tijd dat je antwoordt geeft, ze zijn weer weg. 


Met de innovatieve eazyonline Chatbot kun je automatisch reageren op je bezoekers, zonder dat je überhaupt aanwezig bent.

Highlights

Wij zorgen er voor dat je gewoon altijd een stap voorloopt op je concurrenten.

Full-Service

Professioneel, betrouwbaar en staan altijd voor je klaar.

Bespaar Geld

Fantastische websites voor de beste prijs.

Bespaar Tijd

Houd meer tijd over voor zaken dankzij eazyonline.

Perfect Design

Jouw nieuwe website - snel, tijdloos en modern.

ChatBots zijn de Toekomst!

Stel een reeks automatische antwoorden in (of zelfs hele gesprekken) om ervoor te zorgen dat je nooit meer een potentiële klant of een vraag om hulp mist.

De slimme chatbots van eazyonline beantwoorden automatisch vragen van klanten en voert zelfs hele gesprekken met ze via de chat. Onze technologie stelt je in staat om een geheel eigen gepersonaliseerde chatbot in elkaar te zetten met precies de vragen en antwoorden die jij wilt dat er gesteld worden. Ook kun je ze doorverwijzen naar andere delen van je website of zelfs een afspraak met je laten inplannen. Bij complexere vragen die niet beantwoord kunnen worden kan de chatbot het gesprek ook nog eens doorsturen naar een medewerker, die direct inzicht heeft in het reeds gevoerde gesprek en op die manier direct antwoord kan geven.

6 voordelen van het gebruik van chatbots in je bedrijf.

Bespaar Tijd

Een van de grote voordelen van het gebruik van chatbots in je bedrijf is dat ze tijd besparen. Op je website kunnen ze bijvoorbeeld snel, geautomatiseerde antwoorden op de meeste vragen geven. Het gebruik ervan voorkomt dat klanten een dag of langer moeten wachten om reacties te ontvangen.


Hierdoor kan je bedrijf meer mensen bedienen en tegelijkertijd de productiviteit verhogen en de kosten verlagen.

Bespaar Geld

Chatbot-gebruik is goedkoper dan het inhuren van meer werknemers. De kosten voor het bouwen van een chatbot variëren normaliter tussen de 2K en de 10K of soms zelf meer, afhankelijk van de complexiteit die nodig is.


Bij eazyonline bespaar je deze hoge kosten en tijd omdat wij de chatbot functie al helemaal gecreëerd hebben. Voor een vast bedrag per maand kun je hier ook in jouw onderneming maximaal gebruik van maken!

Klant tevredenheid

Chatbots werken geen 8 uur per dag en hebben ook geen slaap nodig, wat betekent dat ze dus altijd beschikbaar zijn. Klanten die in de avond, 's nachts of in het weekend je website bezoeken, kunnen meteen vragen stellen en antwoorden krijgen.


Gefrustreerde klanten die niet snel genoeg antwoord krijgen kunnen je website verlaten en nooit meer terugkeren. Chatbots kunnen dat scenario elimineren en je helpen je klanten te behouden.

Minder fouten

Helaas is het nog altijd zo dat waar mensen werken, fouten worden gemaakt. Ze kunnen bijvoorbeeld dingen vergeten, gegevens verkeerd invoeren en andere soorten fouten maken.


Met een chatbot niet! Op basis van de gestelde vragen zullen ze altijd de juiste antwoorden geven. Dit maakt ze ook nog eens enorm efficient.

Vergroot klantenbestand

Er is nog een voordeel van het gebruik van chatbots in je bedrijf. Ze kunnen je helpen meer mensen te bereiken die je klantenbestand kunnen vergroten.


Omdat chatbots in veel toepassingen kunnen worden gebruikt, kun je hiervan profiteren om je bedrijf te laten groeien. Chatbots kunnen tegelijkertijd meerdere vragen beantwoorden.

Een goed Humeur

Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je chatbot met een verkeerd been uit bed is gestapt. Ze zullen nooit je klanten afwijzen met een boze reactie, houding of blik.


Je kunt ze zelfs zo instellen dat ze een beetje humor gebruiken waardoor ze menselijker lijken. Dit stelt klanten op hun gemak en maakt hun ervaring met je bedrijf des te beter.

Zoals je ziet kan goed gebruik van een eazyonline chatbot een zeer belangrijke factor zijn om het uiterste uit je bedrijfswebsite te halen om zo meer succes en winst te genereren.

En nu?

Wil je graag meer weten wat er allemaal mogelijk is met onze Chatbot oplossingen?
Onze collega's vertellen je er graag meer over en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Voor klanten van eazyonline kun je al gebruik maken van onze professionele chatbots vanaf 9,99 p/m + eenmalig 99,-! Ben je nog geen klant van eazyonline is dat ook geen probleem, het is ook mogelijk om alleen onze innovatieve chatbot te gebruiken. Plan een meeting of een bel afspraak in voor alle in's en out's en laat je verrassen. Wil je onze chatbot direct in actie zien? Klik dan op start direct hier onder en chat met onze bot!